FÅ LÆST OP

AFDELING 27
Høgevej - Fuglebakkevej

Flot fejring i Frydenlund

I 2019 bliver afdeling 27 en moden dame med 50 år på bagen. Det blev fejret med stor tilslutning ved en jubilæumsreception i august.

SE BILLEDER FRA DAGEN HER

Afdelingsbestyrelsen havde inviteret beboere, naboer, medarbejdere, håndværkere og andre med tilknytning til afdeling til en rigtig fin reception, og folk mødte talrigt op på en flot sommerdag. Formand Kaj Jørgensen bød velkommen og præsenterede et overflødighedshorn af godt til ganen: Tapas-retter, snaks, slikskåle og forskellige drikkevarer til gæsterne i teltet. Og lige uden for stod det store tilløbsstykke: En flot pølsevogn, hvor to travle medarbejdere langede ristede hotdogs over disken dagen lang.


Jeg gætter på at der mødte ca. 100 personer op i løbet af dagen. Alle, jeg har talt med, giver udtryk det var en super dag og fantastisk mad. Og mange fine gaver blev det til. Det var en knusende god dag. Og flinke beboere mfl. blev hængende til ud på aftenen, så vi fik tømt vores fadølsanlæg, griner den tilfredse formand, Kaj.


Også formanden for Boligkontoret Århus, Søren Høgsberg, og direktør, Morten Homann, lagde vejen forbi den midaldrende afdeling og holdte hver en anerkendende tale til afdelingens beboere.