FÅ LÆST OP

AFDELING 35
Skelagervej

Vaskeri

Vaskeriet har åbent hele døgnet og ligger mellem varmemesterens kontor og Fælleshuset. Vaskekort og nøgle til tidsreservering fik du udleveret ved indflytningen. Afregning af forbruget sker automatisk over huslejen.

Reservér din vasketur her

 

Fælleshuset

Fælleshuset ligger over for vaskehuset. Det kan bookes til egne arrangementer og koster kr. 300,- for 1. døgn; herefter 150,- pr. døgn. Der er plads til max. 48 personer med tilhørende service og storkøkken. Desuden er der musikanlæg og hyggekælder til rådighed. Al henvendelse vedrørende Fælleshuset kan ske til afdelingsbestyrelsen på afdeling35@bkaa.dk 

Ved udlejning af fælleshuset underskrives en lejekontrakt som kan hentes her: Leje af fælleshus.

Kontrakt og nøgleudlevering foretages dagen før lejemålets start og ml. kl. 17-18

Her kan du se proceduren for udlejning af fælleshus til konfirmationer.

 

Værktøj & Redskaber

Vi har nogle redskaber til fællesbrug, heriblandt 2 græsslåmaskiner (1 el, 1 håndskubber), et par trillebøre, 1 trækvogn samt lidt forskellige river, skovle, spader m.m. Udstyret kan lånes hele døgnet i skuret foran nr. 170. Nøglen til din lejlighed passer hertil.

 

Nærhaver

Vi har et antal haver til rådighed, for dem, som måtte ønske det. De kaldes nærhaver og ligger på modsatte side af boligerne i forhold til P-pladsen. Ønsker du at vide mere eller eventuelt at blive skrevet op til en nærhave, kan du kontakte Dorthe Weidi Bohn, Skelagervej 192C.

E-mail: weidi29@gmail.com    Telefon: 4031 2425