FÅ LÆST OP

AFDELING 47
Julsøvej

nyheder

Nye regler om tv-leverandør – konsekvenser for afdeling 47

05 . september 2016

Fra 1. oktober 2016 har lejere i princippet mulighed for at fravælge tv-pakker, der indgår i kollektive aftaler i afdelingen.

Afdeling 47 har kollektiv aftale om tv med You See. Aftalen kan opsiges, hvis afdelingen ønsker det. Der kan derefter indgås en ny aftale.

Den enkelte beboer kan med den nuværende aftale framelde sit tv-abonnement med 1 måneds varsel regnet fra den 01-10-2016.

You See har mundtligt oplyst, at de vil acceptere at enkeltbeboere melder fra indenfor bestående aftaler.

De nye regler gælder kun tv, ikke internet. Internet kan altså fortsat købes for hele afdelingen, uden at den enkelte beboer kan fravælge.

Uanset om man som lejer fravælger tv-pakken, skal man fortsat betale for at etablere og vedligeholde kabler og forsyningsanlæg til tv og internet i afdelingen. Det gælder uanset om det er afdelingen eller leverandøren, der ejer anlægget.

Hvis en afdeling ønsker at skifte udbyder eller ændre i vilkårene på en bestående aftale – som fx binder beboerne længere eller påfører dem større omkostninger – skal det vedtages på et afdelingsmøde.  

You See har tilbudt gratis at opgradere anlægget til højere hastigheder – DOCSIS 3.1. – mod en ny binding på 5 år og stadig 12 mdrs. opsigelse