FÅ LÆST OP

AFDELING 58
Ranunkelvej

nyheder

Tv-og internet i afdelingen

02 . december 2020

Vi vil her forsøge, at beskrive lidt i detaljer, hvad der kommer til at ske med vores tv/internet i den kommende tid.

 

Som du måske har hørt, så har YouSee opsagt den kollektive tv-aftale i afdelingen – og den ophører 31. marts 2021. Herefter træder der en ”individuel aftale” med YouSee i kraft.

 

Herudover vedtog afdelingen på det ordinære afdelingsmøde, at lade Aura etablere fibernet i afdelingen – helt uden omkostninger eller bindinger for dig og afdelingen. Nærmere oplysninger herom følger, når tidsplan mv. er klar herfor.

 

Det betyder, at du frit kan vælge mellem tv eller internet fra Aura eller YouSee – eller slet ingenting. Du har altså frie valgmuligheder til selv at afgøre, hvad du vil have ud af dit tv/internet stik. Nøjagtigt som dit strømstik, hvor du har det frie elvalg.

 

Desuden åbner der sig forskellige muligheder for at få en helt tredje eller fjerde leverandør ind, hvis det på et tidspunkt skulle blive et ønske.

 

Det praktiske – og småtekniske

1 til 2 uger før den kollektive YouSee aftale ophører kommer der en tekniker og fjerner alle filtrer, så der potentielt er adgang til alle kanaler / store tv pakke for alle beboere.

 

Du får et informationsbrev fra YouSee, når den nuværende aftale nærmere sig udløb, herunder mulighed for at vælge evt. kommende tv pakke fra YouSee. 

 

Når alle har valgt, kommer der en tekniker og filtrerer tv pakker til og fra – alt efter hvad du har valgt. Og du afregner herfra direkte med YouSee – ikke over huslejen.

 

Dvs. hvis man ikke vælger noget, så lukkes YouSee-signalet – dog vil der if. YouSee være en overgangsperiode indtil det hele er på plads.

 

 

Venlig hilsen

 

Christian Jessen

Tlf. 87 39 39 42

cj@bk-aarhus.dk