FÅ LÆST OP

AFDELING 59
Høegh Guldbergs Gade

Lån af lokale til privat fest

Da kælderens faciliteter altid skal være til rådighed for alle beboere, må kun en del af kælderen benyttes; det afsnit der ligger til højre når man kommer ind gennem døren ude fra gården. 

Det er ikke tilladt at ryge i kælderen. Det er heller ikke tilladt for rygende gæster at smide skodder lige udenfor døren. Der vil blive indkøbt en krukke der kan sættes udenfor døren og bruges til skodder. 

Med hensyn til støj o.s.v., skal der tages hensyn til andre beboere i bygningen på samme måde som ved en privat fest i en lejlighed. De sædvanlige regler gælder, dvs der skal være ro kl. 23.00 i hverdage og 01.00 i weekender. 

Da der ikke er toilet i kælderen, benytter man sig af toilettet i lejlighederne. Det er ikke tilladt at benytte sig af gården til dette! 

Cykler og andre genstande i kælderen skal kunne være der i fred. Man er ansvarlig for sine gæster i tilfælde af, at de overtræder nogle af de ovennævnte regler. Kælderen skal forlades i ordentlig stand om aftenen (dvs der ikke flyder med affald og flasker/dåser), og kælderen skal være rengjort senest kl. 17.00 dagen efter. Ønsker man at benytte kælderen til fest, bør man tidligst en uge i forvejen meddele dette til de andre beboere på opslagstavlen i gangen. 

Af hensyn til beboerne i stueetagen blev det foreslået, at kælderen højst kunne benyttes til fest i weekenden 2 gange om måneden. I tilfælde af, at flere gerne vil benytte kælderen vil kælderen blive tildelt efter ”først-til-mølle” princippet. Kælderen kan benyttes til hverdags arrangementer, f.eks. fødselsdagsfest for familie, udover disse 2 gange om måneden. Hvis efterspørgslen på at benytte kælderen er større kan det tages op til næste bestyrelsesmøde om denne regel skal ændres. 

Ønsker man at benytte kælderen skal man lægge et depositum på kr. 500. Man får så til gengæld adgang til borde og stole. Såfremt intet er ødelagt får man sine kr. 500 tilbage når kælderen afleveres i god stand, det vil sige der er fejet, slukket for radiatorer osv.  

 

Godkendt på ekstraordinært beboermøde den 08.12.2008