FÅ LÆST OP

AFDELING 61
Chokoladen

nyheder

Tv-og internet i afdelingen

02 . december 2020

Vi vil her forsøge, at beskrive lidt i detaljer, hvad der kommer til at ske med vores tv/internet i den kommende tid.

 

Som du sikkert ved, så besluttede det ordinære afdelingsmøde at opsige den kollektive aftale med YouSee – og den ophører 1. oktober 2021. Herefter træder der en ”individuel aftale” med YouSee i kraft.

 

Det betyder, at du som beboer ikke er bundet til YouSee, men frit kan vælge på individuelle vilkår - om du vil have tv eller internet fra YouSee eller evt. tilkøbe ydelser hos Bolignet Aarhus, som du i forvejen betaler til for internet.

 

Desuden åbner der sig forskellige muligheder for at få en helt tredje eller fjerde leverandør ind, hvis det på et tidspunkt skulle blive et ønske.

 

Det praktiske – og småtekniske

1 til 2 uger før den kollektive YouSee aftale ophører kommer der en tekniker og fjerner alle filtrer, så der potentielt er adgang til alle kanaler / store tv pakke for alle beboere.

 

Du får et informationsbrev fra YouSee, når den nuværende aftale nærmere sig udløb, herunder mulighed for at vælge evt. kommende tv pakke fra YouSee. 

 

Når alle har valgt, kommer der en tekniker og filtrerer tv pakker til og fra – alt efter hvad du har valgt. Og du afregner herfra direkte med YouSee – ikke over huslejen.

 

Dvs. hvis man ikke vælger noget, så lukkes YouSee-signalet – dog vil der if. YouSee være en overgangsperiode indtil det hele er på plads.

 

 

Venlig hilsen


Peter Abrahamsen

Tlf. 87 39 39 48

pa@bk-aarhus.dk