FÅ LÆST OP

AFDELING 68
Østergade

nyheder

Nye regler om tv-leverandør – konsekvenser for afdeling 68

06 . september 2016

Fra 1. oktober 2016 har lejere i princippet mulighed for at fravælge tv-pakker, der indgår i kollektive aftaler i afdelingen.

Afdeling 68 har kollektiv aftale om tv med You See. Aftalens bindingsperiode er udløbet, og den kan derfor opsiges med 9 måneders varsel. Der kan derefter indgås en ny aftale.

Den enkelte beboer kan med den nuværende aftale framelde sit tv-abonnement med 1 måneds varsel regnet fra den 01-10-2016.

De nye regler gælder kun tv, ikke internet. Internet kan altså fortsat købes for hele afdelingen, uden at den enkelte beboer kan fravælge.

Uanset om man som lejer fravælger tv-pakken, skal man fortsat betale for at etablere og vedligeholde kabler og forsyningsanlæg til tv og internet i afdelingen. Det gælder uanset om det er afdelingen eller leverandøren, der ejer anlægget.

Hvis en afdeling ønsker at skifte udbyder eller ændre i vilkårene på en bestående aftale – som fx binder beboerne længere eller påfører dem større omkostninger – skal det vedtages på et afdelingsmøde.  

You See har tilbudt gratis at opgradere anlægget til højere hastigheder – DOCSIS 3.1. – mod en ny binding på 5 år og stadig 12 mdrs. opsigelse