FÅ LÆST OP

AFDELING 75
Herningvej

nyheder

Tv-og internet i afdelingen

02 . december 2020

Vi vil her forsøge, at beskrive lidt i detaljer, hvad der kommer til at ske med afdelingens tv/internet i den kommende tid.

 

Som du måske har hørt, så har YouSee opsagt den kollektive tv-aftale – og den udløber 1. juli 2021. Herefter træder der en ”individuel aftale” i kraft.

 

Det betyder, at du som beboer ikke er bundet, men frit kan vælge på individuelle vilkår - om du vil have tv eller internet fra YouSee eller Bolignet Aarhus, der også findes i afdelingen. Eller måske slet ingenting.

 

Det praktiske – og småtekniske

1 til 2 uger før den kollektive YouSee aftale ophører kommer der en tekniker og fjerner alle filtre, så der potentielt er adgang til alle kanaler / store tv pakke for alle beboere.

 

Du får et informationsbrev fra YouSee i omkring den nye aftales start, herunder mulighed for at vælge evt. kommende tv pakke fra YouSee. 

 

Når alle har valgt, kommer der en tekniker og filtrerer tv pakker til og fra – alt efter hvad du har valgt. Og du afregner herfra alt direkte med YouSee – ikke over huslejen.

 

Dvs. der lukkes ikke for YouSee signalet den dag den kollektive aftale ophører, da der vil være en overgangsperiode, hvor hver enkelt beboer kan træffe sine egne valg, inden det hele er på plads.

 

 

Venlig hilsen


Jonas Lind Kølbæk

 

Tlf. 87 39 39 50

jlk@bk-aarhus.dk