FÅ LÆST OP

NYHEDER

En af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Der er kun én boligorganisation på listen med Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2015...

10 . november 2015

Det er første gang, at Boligkontoret Århus deltager i den omfattende undersøgelse: Danmarks Bedste Arbejdspladser®. Og det er medarbejderne selv, som i år har besluttet at deltage i den eksterne vurdering af organisationens kultur og medarbejdertilfredshed.

- Vi har tidligere lavet interne medarbejderundersøgelser, som viste en høj medarbejdertilfredshed. Men vi var nået til et punkt, hvor vi gerne vil et spadestik dybere og bruge ekstern bistand til at løfte os op på et endnu højere niveau, forklarer René Toustrup, der er ejendomsfunktionær på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Han sidder også med i  boligorganisationens virksomhedsnævn, der besluttede at deltage i undersøgelsen.

Vi kan blive bedre

127 danske arbejdspladser deltog i 2015-undersøgelsen, og Great Place to Work® offentliggjorde listen med de 35 bedste arbejdspladser 17. november. Her kom Boligkontoret Århus ind på en flot 24. plads på listen med de bedste mellemstore virksomheder – og som den eneste almene boligorganisation.

 - Konkurrenceelementet er selvfølgelig motiverende. Og jeg vil da ønske, at andre boligorganisationer vil udfordre os, så vi får et endnu bedre sammenligningsgrundlag for vores indsatser. Men den primære årsag til at vi deltager er, at vi objektivt får defineret de steder, hvor vi kan forbedre os samt kvalificerede bud på, hvordan vi griber det professionelt an, siger Morten Homann, der er direktør i Boligkontoret Århus.

En stor grad af medarbejderinvolvering og en klar strategi, som medarbejderen kan handle på, er nogle af de elementer, der slår markant positivt ud hos Boligkontoret Århus. I den anden ende har organisationen forbedringspotentialer i at skabe en bedre teamfølelse og styrke den nære ledelsesinformation.