FÅ LÆST OP

NYHEDER

Rejsegilde - afdeling 77

15 . januar 2020

Boligkontorets afdeling 77, Terrassehuset, er på kort tid skudt i vejret lige over for Storcenter Nord på hjørnet af Paludan-Müllers Vej og Finlandsgade. Det blev markeret med rejsegilde 14. januar og flere taler - heriblandt ved Rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek. 

Han takkede for Boligkontoret Århus' og byggeteamets helhedsorienterede tilgang til nybyggeri - hvor der ikke alene er fokus på attraktive boliger, men også på at minimere det klimaaftryk, som en ny stor bebyggelse til 111 studerende sætter.

”Det er et stort ansvar at levere både bæredygtige løsninger og attraktive studieboliger. Tak til Boligkontoret Århus for viljen og modet til at leve op til byens efterspørgsel på gode rammer for studerende”, sagde Bünyamin Simsek i sin tale til rejsegildet for Terrassehuset. 

Også formanden i Boligkontoret Århus, Søren Høgsberg, trådte op på talerstolen og takkede selve huset for at "vise hensyn til miljøet og samtidig skabe et unikt studiemiljø for unge mennesker med særlig vægt på fællesskab, fester og forlystelser."

Læs mere om huset her