FÅ LÆST OP

NYHEDER

Vi søger en Ejendomsservicetekniker

...til vores team og tre afdelinger i Skæring. Afdeling 48 med 94 familieboliger og 11 ungdomsboliger, afdeling 55 med 65 familieboliger og afdeling 63 med 14 familieboliger.

18 . April 2018

Den nye ejendomsservicetekniker skal indgå i et team bestående af to, hvor dialog og sparring er en vigtig del af jobbet.

Opgaver

Afdelingens beboere er dine primære kunder. Som en butler skal du have lyst og overskud til at betjene dem med stor imødekommenhed og fleksibilitet.

Herudover skal du mere konkret stå for:

  • Ren- og vedligeholdelse af ejendommens indvendige og udvendige arealer
  • Diverse småreparationer på egen hånd
  • Udførelse af elektronisk ind- og fraflytningssyn i samarbejde med varmemesteren og opfølgning af disse
  • Rekvirering og kontrol/tilsyn af håndværkere og andre leverandører, herunder overvåge kvaliteten af udført arbejde, indkøbte maskiner mv.
  • Medvirke til snerydning og glatførebekæmpelse – også uden for normal arbejdstid
  • Kontorhold og it-opgaver, så som elektronisk rekvisition og fakturering.

Om dig

Du er uddannet ejendomsservicetekniker gerne med en håndværksmæssig baggrund, som er serviceminded og hjælpsom.

Du udviser indlevelse og ansvarsfølelse. Du har gode samarbejdsevner, vil byde ind i forhold til sparring med varmemesteren, er struktureret, har et godt humør – og trives i et dynamisk miljø med kontakt med mange forskellige mennesker.

Du kan planlægge og prioritere egne arbejdsopgaver samt udføre dem målbevidst. Afdelingernes størrelse gør, at du selv skal løse mindre håndværksopgaver – og du skal derfor have teknisk snilde og lyst til at håndtere en række praktiske opgaver.

Du har flair for IT, kendskab til elektronisk styrede anlæg, generelle bygningsmæssige vedligeholdelsesopgaver og har let ved at lære nye tiltag.

Endelig har du en god ordenssans, og du kan formulere dig godt mundtligt og skriftligt på dansk og kan begå dig mundtligt på engelsk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende, alsidigt og udfordrende job i en organisation med høje ambitioner om at yde byens bedste service. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og plads til forskellige meninger. Samtidig er der rum til nytænkning og gode muligheder for personlig indflydelse og udvikling i stillingen. Stillingen er på fuld tid og aflønnet efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Send din ansøgning pr. mail til inspektør Jonas Lind Kølbæk: jlk@bk-aarhus.dk - senest fredag den 4. maj 2018. Har du spørgsmål til stillingen, kan du stille dem via jlk@bk-aarhus.dk eller tlf.: 2687 4832.