FÅ LÆST OP

Sådan behandler vi personoplysninger

På www.bk-aarhus.dk har du mulighed for at oplyse personlige oplysninger til Boligkontoret Århus via webformularer, fx dit navn, adresse eller e-mail-adresse.

Formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig - samtidig med, at vi hurtigt og effektivt får de rigtige og nødvendige oplysninger, så vi kan administrere dit lejeforhold eller din placering på ventelisten AARHUSbolig.dk. Vi beder kun om oplysninger, som er nødvendige for at betjene dig bedst muligt.

Sådan er du sikret
Vi behandler dine oplysninger strengt fortroligt og naturligvis i overensstemmelse med gældende regler om datasikkerhed og behandling af personoplysninger.

Når du indtaster personlige oplysninger her på siden, så registreres de i et system, som visse medarbejdere i Boligkontoret Århus har adgang til. Og medarbejdere har naturligvis tavshedspligt.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredje part, ligesom vi heller ikke benytter dem til reklamemæssige formål. Vi videregiver kun personlige oplysninger til myndighederne i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eller hvis du giver samtykke til det.

Når dine oplysninger ikke længere er relevante for os, så sletter vi dem i vores systemer.

Læs vores fulde politik her til højre.